Δανάη – Άκρως ορμητική βίζιτα από την Αθήνα. Μάθε λεπτομέρειες…

Ξεκίνησε από George, Χθες στις 07:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

George

Λοιπον πριν παω στη Δαναη θελω να πω το εξης.Επειδη διαβασα ενα σχολιο σε αλλη μου κριτικη οτι εχω 7/7 αποτυχια στις συναντησεις επειδη εγραψα 7 κριτικες κακες θελω να πω πως επειδη το "μπουρδελα" στα νεα μελη αφηνει ελαχιστη βαθμολογια το 3 και μαξιμουμ το 7 θεωρησα σωστοτερο να ξεκινησω με κοπελες που δεν περασα καλα μαζι τους.

Γιατι ειναι πολυ χειροτερο σε μια κοπελα οπως στη Δαναη να βαζουμε 7 σε διαθεση σε σεξ ας πουμε που ειναι στο 10 αν οχι στο 1000 απ το να βαλουμε 3 αντι 1 σε μια φολα.Προσωπικα εγω το βλεπω ετσι και δεν θα θελα να γεμισω με 7αρια μονο κοπελες με τις οποιες περασα πραγματικα καλα.Αυτα για οσους πριν μιλησουν δεν βουτανε τη γλωσσα στον εγκεφαλο τους(αν εχουν τετοιο) και κρυφοχαιρονται με αποτυχημενες συναντησεις αλλων συναγωνιστων.Λοιπον ας παμε τωρα στη Δαναη.Τη Δαναη την ειδα 3 φορες και θα την ξαναδω και 4η αφου βεβαια περασει λιγος καιρος.Μπαινει μεσα με ορεξη,χαμογελο,σε φιλαει με παθος,ορμητικοτητα,σου δαγκανει τα χειλη.Η πιπα της πολυ καλη και δεν χορταινει να τον εχει στο στομα.Στο γαμησι το ζει οσο δεν παει.Ειναι πολυ καλη απο πανω ενω στην 3η συναντηση μας μου δεσε και τα χερια με το σουτιεν της οταν με καβαλαγε.Στη 2η συναντηση δεν αντεξε και μου παιρνε πιπα στο μπανιο οταν ειχαμε πιασει κουβεντα εκει.Ωραιες στιγμες με.μια γυναικα που γουσταρει και τα τιμαει τα λεφτα της.Γιατι τετοιες γυναικες θελουμε και οχι κατι αλλες.Σε θεμα υπηρεσιων μαλλον η καλυτερη του Magic.