Τζούλια Αλεξανδράτου – Τυπική στην ώρα της, ανοιχτή στο να μιλήσει για παλιές εμ

Ξεκίνησε από George, 28 Νοε, 2024, 09:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

George

Ακολουθεί μία άκρως αντικειμενική κριτική για τη Τζούλια Αλεξανδράτου –  (τη χαρακτηρίζω έτσι καθώς ο πελάτης αναφέρει και θετικά και αρνητικά πράγματα) ως βίζιτα:

"Γράφω και εγώ την κριτική μου καθώς ηθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Κανονίζουμε το ραντεβού με το γραφείο όλα έγιναν πολύ γρήγορα και εύκολα από μεριάς τους. Αναμονή στο priamo και η Τζούλια έχει φτάσει με ακρίβεια δευτερολέπτου κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μπαίνει μέσα πολύ ομιλητική αρχίζουμε μια συζήτηση πολύ φιλική κυρίως με την ίδια να αναφέρεται σε παλιά τις βιώματα και καταστάσεις, κάτι που επίσης με βρήκε πολύ ενδιαφέρον γιατί τέτοιες κοπέλες δεν γνωρίζεις κάθε μέρα. Στα του αγώνα το κορίτσι ακόμα κατέχει κάποια πολύ καλά στοιχεία που με καβλωσαν αρκετά και αλλά που με ξενερώσαν. Στα καλά πάει η πίπα που ήταν από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει τιγκα σάλιο να φτάνει στη κολωτρυπα καθώς και οι ιδανικές κραυγές στο γλύψιμο που αν έχετε δει τις ταινίες τις θα το καταλάβατε αμέσως το κάνει ίδιο (καυλα).