Milana – Το κομψό της στυλ που την ώρα του σ3ξ μεταμορφώνεται. Μάθε λεπτομέρειες

Ξεκίνησε από George, 03 Μαρ, 2025, 04:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

George

Άλλη μια χρωστούμενη κριτική με μια γυναίκα που με έστειλε αδιάβαστο πραγματικά.οι φωτογραφίες της μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση και ανυπομονούσα για το ραντεβού μας και χάρηκα όταν έφτασε η μέρα της συνάντησης μας.όταν άνοιξε η πόρτα σίγουρα είδα μια πιο γήινη γυναίκα από αυτό που με είχαν προδιαθέσει οι φωτογραφίες της πολύ όμορφη παρόλαυτα και με κομψό ντύσιμο που δείχνει σεβασμό στα χρήματα που παίρνει.

Το σώμα της κανονικό και τα βυζιά της με ωραιο μέγεθος αλλά μια ελαφριά πτώση που δικαιολογείται από την ηλικία της.στην επικοινωνία δεν ξέρει τέλεια αγγλικά αλλά η επικοινωνία γίνεται χωρίς προβλήματα.στην πίπα φαίνεται η εμπειρία της όπου δουλεύει την γλώσσα της με μεγάλη μαεστρία και σε φέρνει πολύ γρήγορα στο να χύσεις και αν δεν κρατήσεις αντίσταση το έργο μπορεί να τελειώσει πρόωρα.

Εγώ κατάφερα να κρατήσω και προχωρήσαμε στο σεξ αφού μου φόρεσε με μαεστρία το προφυλακτικό και πρώτη στάση είχαμε στο...".